Met Halloween mag je van alles.. lekker gek doen op zijn tijd .. en als een zombie of iets dergelijks rondlopen..

De bedoeling is om mensen om je heen de stuipen op het lijf te jagen.. laat ze maar goed schrikken van je vermomming..

Ik ben er al een aantal tegen gekomen waar ik goed van schrok.. maar nog schrik ik elke dag … als ik weer in die spiegel kijk..

Misschien moet ik die eens poetsen denk ik steeds maar weer… maar achteraf valt het me alles mee..

Pompoenen met Halloween vind ik mooi.. uitgelepeld en uitgesneden gezichtjes.. overal kom je ze tegen..

Sommige winkels zijn compleet uitgedost met diverse dingen .. ze verkopen zowat alles..

Kroegen en pretparken organiseren zelfs complete ontspanning a la Halloween…

Dit herinnert me aan een dagje uit naar een pret park in Halloween sfeer.. waar mijn kids en ik uiteraard ontzettend van hebben genoten..

Ook daar lagen er zat pompoenen en toen er als grapje tegen de jongens werd gezegd dat ze er 1 mee naar huis mee mochten nemen op terug weg … liep mijn jongste van 4 al te sjouwen met een pompoen die bijna groter was dan hijzelf..

Geschrokken van zijn actie moesten we hem maar even terug fluiten en de omstanders zagen de humor er wel van in…

Ook nu zal er dit weekend zat onzin uitgehaald zijn met Halloween.. en voor je het weet word je verdacht van acties waar je niet altijd weet van hebt..

In de kroegen lopen altijd wel gekke types rond .. maar ik leerde dit weekend dat onder de vermommingen toch best mooie mensen zitten..

Vaak zijn het de nette degelijke mensen die je soms totaal niet kunt vertrouwen .. maar als je het niet probeert zul je het nooit weten..

Het is gewoon Carnaval … maar dan wat duisterder.. en zoals men mij ergens wel een beetje kent.. ik hou wel van het duistere..

Normaal schrik ik niet zo snel van dingen en situaties om me heen .. hoewel ik dit keer gewoon van mezelf ben geschrokken ..

Het waren mijn eigen gedachtes die me dingen deden beseffen waar ik van schrok en die ik zal moeten plaatsen de komende dagen maar ik heb er weer van geleerd… it’sĀ  okay to think this way…

Er staat me op dit vlak nog iets te wachten en dat weet ik ook wel maar ik neem mijn tijd ervoor.. het vergt soms veel moed..heel veel moed..

Met Halloween komen er dingen bij mensen naar buiten die je niet verwachte .. en dat vind ik mooi.. des te mooier is het feest..

Vanuit mijn eeuwig durende jeugd ( ja ja … later als ik groot ben.. ) ben ik niet opgevoed met feesten zoals Halloween en Carnaval.. dus ik heb vast nog een inburgering te gaan ergens..

In ieder geval word het in mijn woonplaats wel gevierd en denk ik ook wel dat ik dit aan mijn jongens mee zal geven.. het hoort bij het leven.. en wie leeft.. die viert denk ik dan maar gewoon..

We gaan het meemaken.. live my life on my own… en dat is een scary thought already šŸ˜‰

 

Kissssss Anne-etc