Je kent het wel.. het nommen van het apparaat naast je bed wat aangeeft dat je eruit moet voor een dag vol nommige dingen en nommenswaardige bezig heden..Zo nommig als een mens kan zijn nomm je naar je huiskamer op zoek naar je aansteker en je peuken om eerst even bij een kop koffie en asbak even jezelf te vernommen tot je eigen ik..

Terwijl je je kop koffie leeg slurpt en je naar je badkamer snelt roep je nog eens luidruchtig ” Vernomme ” omdat je voor de zoveelste keer struikelt over de was die nog niet in je wasmand is genomd..

Haar genomd.??? Tanden genomd,..?? Kleding aangepast naar t nommige klimaat in dit suffige nommige landje ???

Tijd om de deur uit te gaan en je te bewegen in de wereld van menig ander vervoer en andere nommers..

Wachten bij de andere nommende menigte sta je hij de halte van de bus die je naar je werk nomt..

Luxe nommers zijn in bezit van een nommer met een certificaatje.. waardoor je op eigen kracht naar je werk kan nommen en niet hoeft te wachten tussen de andere nommende gasten..

In gedachte denk je maar aan 1 ding.. ” Nom nom nom nom nom.. it’s a way of life…

Laten we erop houden dat je een luxe nommert bent met een nommer.. die je netjes in de stalling parkeert en je nomt op je gemakkie naar je werkplek om vervolgens een fikse bak pleuris koffie te nommen..

” Nomms.. apparaat weer eens stuk.. het zal ook eens niet he “..

De dag nomt aan je voorbij en gelukkig is rap je werkdag over.. om vervolgens je nommer uit de stalling te vissen en door te gaan naar de nommarket voor juistem.. een prei..

Op de groenten afdeling nom je zo dat rare groente geval in een zakkie en vergeet je te kijken naar die mooie dame met d’r paprika’s die verleidelijk naar je nomt… woow you missed that .. cause you’re a nommer this life…

“Zegels airmiles of nog andere nommige collecties?? ” vraagt het nommige grietje achter de kassa..

Waarop jij benommert antwoord dat je geen acties volggt op het moment en niet eens weet wat je ermee aan zou nommen..

Terug bij de stalling.. ” Gloeiende nommerss… tis wat..” een stel bandietige nommers hebben je band zo vernomt dat die nu plat is..

Eenmaal thuis genommt pleur je je beschadigde nommert in de schuur/garage.. hoe je het ook noemt… en dender je pissed naar binnen..

Duidelijk niet je beste nommsdag waard vandaag..

Ach.. wat kan het ook vernomme he… morgen weer een nieuwe dag en zat nommpogingen weer…

Nommm nommm Anne-etc