Ken je dat.. die momenten dat je denkt.. ” Ik ben best wel aan vakantie toe..??”

Nou ik herken ze wel ja … en ik beken eerlijk… ook ik ben er soms wel eens aan toe… en ja nu ga ik het ervan nemen ook..!!!

Zo dat klinkt stoer .. nu ik mijn tekst terug zie..

Onlangs heb ik van mijn werkgever twee weken vakantie gekregen.. ja ja .. echt gekregen…

Het mag dan wel het einde van het jaar zijn… maar toch knijp ik er even een paar dagen tussen uit.. even weg van alle stress..

Wat ga ik doen… ga ik mezelf even terug trekken in een of ander kuuroord met massages of diverse kruidenbaden..

Of stap ik in mijn terut en rijd ik naar de andere kant van Nederland.. om daar even een spoor van “Anne” achter te laten..

Een paar kleine zeldzame ideeen spoken door mijn hoofd en die probeer ik om te zetten in realistische feitjes die het overwegen waard zijn..

Deze dagen dacht ik veel aan mijn vader.. wat mis ik hem.. maar ik weet ook dat hij vanaf zijn wolk me bedenkelijk aankijkt..

“Zou je dat wel doen meis.. kan je niet beter… of denk je om… ” het welgemeende advies van hem zal me altijd bijblijven…

Nu kan ik heel duidelijk zijn….

” Ja pap.. ik wil het ECHT.. want ik vind dat ik het verdiend  heb.. en ik zal je uitleggen waarom..

De laatste dagen hing het erom.. of ik op mijn werk kon door blijven gaan.. en ja het is me gelukt … mijn baan geeft me nog wat zekerheid…

Jij als geen ander weet hoe opgelucht je daarvan kan zijn en wat voor WOW-effect je hebt als blijkt dat je net wat meer gedaan hebt dan je werkelijk dacht..

Ook weet je dat ik nu een soort opgelucht ben door de financiele zekerheid die er voorzichtig kan ontstaan met de dingen die ik voor Roy moet gaan aanschaffen om gezond op te kunnen groeien met zijn lichte handicap…

En weet je pap… met de kids gaat het super.. ik heb van jou geleerd om een papa te zijn.. en van mama heb ik geleerd om ook een mama te zijn.. en ja… ik kan het beiden gelijktijdig..!! ( stiekem heb jij dat me toch laten zien.. )

Ook jij zal zien dat het met mij nu beter gaat dan de afgelopen jaren ook al kan ik je nu niet aankijken … maar dat geeft niks .. jij ziet dat wel van boven.. ik kijk vaak naar de hemel..

Dat ik van jou een draai om mijn oren kon verwachten als ik je zou vertellen dat mijn fiets gestolen is omdat ik hem niet netjes IN mijn berging had gezet weet ik allang… maar jij weet ook dat als mij zoiets overkomt dat ik dan zelf een oplossing zoek om dit probleem op te lossen en zelf keihard werk voor een nieuwe fiets..

Dus om weer even op die vakantie uit te komen pap.. nu ik je toch aardig heb klemgezet met diverse feitjes… ik heb die vakantie ECHT verdiend en ik neem hem ook voor de volle 100 % …”

Zo dat was even mijn zegje  en zo goed als dat ik mijn vader gekend heb weet ik ook dat hij zijn pilsje zou heffen en zou zeggen dat ik er van zou moeten genieten ook..

Wat ik exact ga doen tijdens mijn weekje vrij is me nog niet voor een volle week duidelijk… wel zijn enkele dagen gevuld met het socializen her en der… misschien toch maar even een paar dagen ertussen uit… who knows…

Oftewel.. de foto’s volgen nog 🙂

 

Kisssssss Anne-etc