Het einde van het jaar nadert… er komt weer een kleine wisseling aan..

In deze periode ga je altijd even in gedachte in vogelvlucht het afgelopen jaar langs..

Wat kreeg je op je bord.. wat was leuk .. wat was minder leuk.. wat was heftig.. wat deed zeer… wat maakte je nou echt helemaal vrolijk..

Soms kun je deze dingen vaak delen met de mensen om je heen en voor je het weet zit je met je vrienden en of familie een avondje ” weet je nog..” te doen.. waarbij iedereen wel een aanvulling heeft … of een eigen ervaring..

Voor sommige mensen bestaat dit jaar uit een aantal leuke hoogtepunten… voor anderen heeft het getal 13 z’n eer wel bewezen en heeft men veel meer diepte punten gehad dan hoogte punten .. zo is het voor iedereen een ander jaar geweest..

Ook heb beide punten in dit jaar meegemaakt… verschrikkelijke diepte punten .. maar ook hele mooie hoogte punten.. gelukkig beiden..

Er zijn vriendschappen beeindigd.. maar ook weer nieuwe ontstaan…

Relaties gingen verloren … maar ook zijn er nieuwe gegroeid…

Het verleden blijft aanwezig.. maar de toekomst staat te dringen om ook een plek toe te eigenen… hoe apart is dat..

Bij een wisseling van zo’n jaar .. kijkt men graag naar voren… maar wel geleerd van de feiten vanuit de achterzijde… en komen de goede voornemens om de hoek kijken en vraagt iedereen naar de mensen om zich heen wat zijn of haar goede voornemens zijn..

Laat ik je vertellen… ik heb er maar 1 .. en dat is zorgen dat ik ten alle tijden gewoon mezelf blijf…

Rest doet me niet zoveel.. stoppen met roken daar geloof ik pas in als ik dat helemaal zelf wil en niet omdat het jaar veranderd..

Lijnen.. idem.. het gaat mij erom dat ik lekker in mijn vel en lijf zit zoals ik ben ..

Snoepen.. nou geloof me .. dat doe ik toch al niet zoveel …

Voor het komende jaar wil ik gewoon de mensen om me heen die er in mijn ogen daadwerkelijk toe doen.. die ik deels in mijn gedachte heb zitten ..

Ook neem ik het komende jaar de issues mee die ik tegenkwam van het afgelopen jaar en zal ik daar ook gewoon mee aan de slag gaan om gewoon … mezelf te zijn… juist de Anne-etc die ik ben en waar ik happy mee ben…

Dit is het enige wat ik op mijn lijstje heb .. er komt ook eerlijk waar geen aanvulling bij…

Nogmaals… voornemen zijn voor iedereen persoonlijk .. we maken er maar gewoon het beste van en we zullen zien wat 2014 voor ons in de planning heeft ..

Wie weet valt het mee.. wie weet valt het tegen,.. je komt er alleen achter door het jaar in te gaan met goede zin..

Voor nu is dit mijn laatste blog in 2014 en wens ik iedereen een knallend uiteinde toe… denk om de vingers met het vuurwerk… en neem een slokje extra zolang je er van genieten kan..

In het nieuwe jaar zal ik weer verder bloggen .. want voor mij is het nu ook even een hectische tijd van mixed feelings en kerst is al om…

See you next year šŸ˜‰

 

Kissss Anne-etc