Gefeliciteerd met de aanschaf/ adoptie van de Anne 14011981 serienummer 12072016

Om optimaal van Anne14011981 te kunnen genieten en volledig gebruik te kunnen maken volgen er wat kleine tips en gebruikersinstellingen die er voor zorgen dat Anne 14011981 optimaal kan functioneren..

Anne is een handgemaakt product dus van fabricage foutjes is geen sprake echter kan het eens voor komen dat de natuur de grondstoffen lichtelijk van kleur/vorm doen verschillen of andere eigenschappen waardoor het er iets anders uit ziet dan de verpakking laat zien.

Installeer Anne in een stabiele omgeving.. en op een stabiele ondergrond.. ( met beide voeten op de grond ) en omdat zij zichzelf voorziet van de benodigde energie is inpluggen alleen noodzakelijk bij extreme omstandigheden.

Plaats Anne niet ineens in de volle zon.. zij zal hiervan rood gaan kleuren met sproet vorming tot gevolg en na een paar dagen zal zij gaan vervellen..

Dit kan echter geen kwaad maar raadzaam is het wel om Anne te voorzien van een bescherm laagje.. dun katoentje..o.i.d als je haar echt noodgedwongen echt in de zon moet plaatsen..

Bij plaatsing in en om een water gebied is het wel van belang om Anne rechtop op een stabiele ondergrond te plaatsen ( Nooit onderste boven !!!) .. hoe langer zij erin zal zitten des te meer zal zij verrimpelen..ook dat is niet erg want dat trekt gewoon weer weg als ze verplaatst word naar een drogere ondergrond.

Let wel.. bij verplaatsing hiervan van een natte omgeving naar een droge omgeving is het wel van belang dat ze goed gedroogd word.

Zodra Anne is geinstaleerd, heeft ze enige tijd nodig om op te warmen en te kunnen draaien naar de volledige toeren die beschreven staan op de verpakking.

Geen zorgen het kan iets langer duren dan u gewend bent maar uiteindelijk zal Anne na verloop van tijd goed functioneren zoals u zult verwachten.

Anne is overal te plaatsen.. in huis, in de tuin.. badkamer of slaapkamer Anne functioneert eigenlijk in elke ruimte hetzij je haar wat tijd geeft na verplaatsing om op te warmen en haar toerental te hervinden.

Na het plaatsen en het warmdraaien zal Anne zelf gaan linken met de omliggende producten en apparaten..het een wat sneller dan de ander.. maar uiteindelijk zal alles naar behoren werken.

Omdat Anne14011981 een handgemaakt product is zal zij echter wel geluiden kunnen maken die ik even kort zal omschrijven maar waarvan niks echt hinderlijk zal zijn en een burenruzie zal veroorzaken ivm geluidsoverlast na 11 uur ’s avonds..

  • licht zoemend geluid.. dit is gewoon normaal en zegt eigenlijk ik heb het hier fijn..
  • soort neuriend geluid .. ook dit is heel normaal en geeft aan dat Anne heel erg goed gedijt in deze omgeving..
  • zacht snurkend geluid… Anne bevind zich in een slaap modus.. zij zal er zelf uit gaan als dat nodig is.. mocht dat eerder nodig zijn regel dan een kanon en schiet dat naast Anne af..
  • Hard brommend geluid.. Anne staat onstabiel of is uit enig ander balans en u dient haar liefste zo snel mogelijk te verplaatsen naar een stabiele ondergrond of omgeving. ( het hoeft niet gelijk want Anne zal zelden boven een bepaald aantal decibel uitkomen dus zal het nooit storend zijn voor uw gezelschap/buren)
  • Hoog piepend geluid… Anne zit in een soort pijn fase.. is gevallen en heeft enige verzorging nodig of gewoon een reset om het geluid te stoppen..
  • Resetten… is enkel nodig als Anne totaal niet functioneert voor 2 of meer dagen en dient als volgt gedaan te worden… til Anne op en houd haar onderste boven..schud drie keer en zet haar dan weer op een stabiele ondergrond neer.. liefste in bloemrijke omgeving.. en kijk vervolgens of ze de reset op pakt .. zo niet.. probeer iets anders…

Om Anne14011981 volledig te laten werken rest u niets anders dan het gewone onderhoud even laten schoon weken elke dag en zorgen dat ze stofvrij is..

Omdat het hier om een handgemaakt product gaat word demonteren ten zeerste afgeraden.. het zal Anne niet verbeteren maar eerder schade geven wat wel invloed heeft op het functioneren..

Probeer Anne ook niet opnieuw te programmeren.. haar interne schijf is volledig geprogrammeerd en ingedeeld dat als men dat wil veranderen ze uiteindelijk een hard brommend geluid zal blijven geven.. dit zal dan na een hele tijd heel langzaam aan verminderen en verdwijnen..

Als Anne defect is .. kunt u haar niet zomaar bij het huisvuil zetten of naar de stort brengen.. u zult wel een aparte dienst moeten regelen welke u vast en zeker in uw regio of gemeente kunt vinden.. zij zullen u helpen bij de juiste manier van verwerken van uw defecte Anne14011981..

Veel plezier ermee..

P.s u heeft geen garantie op geen enkel onderdeel.. ook niet op de totale Anne14011981 dus u zult er zuinig mee om moeten gaan… šŸ™‚