Mijn hart huilt…

Mijn hart huilt… verschrikkelijk..
Het huilt voor degene die op kerstavond hun naaste verloren..
Verdriet voor hun die niet alleen afscheid nemen van het afgelopen jaar maar van veel meer..


Mijn hart huilt voor de gebroken gezinnen die elkaar zo nodig hebben in deze rare dagen van onmacht, wanhoop, ziekte en gezondheid..
Kinderen die op jonge leeftijden al bijna geen kind meer kunnen en mogen zijn door de volwassen indruk die ze moeten hebben om met deze maatschappij mee te draaien..


Mijn hart huilt voor de mensen die echte zorg nodig hebben maar die nu op de uitstel lijsten staan.. en moeten wachten op de juiste zorg.. Juist de mensen die het echt heel zwaar hebben en mentaal lijden door al het gebeuren in ons land momenteel..
Verloren tijd haal je immers niet meer in een elke seconde is er 1..


Mijn hart huilt, breekt ook gewoon als mijn gedachte gaan wisselen naar de mensen om mij heen hun beste beentje voorzetten, om alsnog met een vers litteken het nieuwe jaar in moeten stappen..
Mijn hart huilt voor de koppels die graag een gezin hadden willen vormen waarbij moeder natuur haar eigen plan trok…
Een dikke middelvinger opstak naar deze koppels door roet in het eten te gooien..


Mijn hart huilt voor de verse liefde waarvan partners niet goed beseffen wat voor vlees ze in de kuip hebben, en er nog gaan achterkomen door schade en schande..


Maar vooral huilt mijn hart het meeste om de onwetende mensen..
De mensen die door hun gebrek aan kennis, empathie en inlevingsvermogen denken te kunnen en te mogen oordelen over anderen..
Door deze onwetendheid en gebrek aan kennis worden veel mensen onbedoeld in hokjes geplaatst… vaxers en anti vaxers..
Goed voorbeeld, slecht voorbeeld… harde werkers, luie donders…
Door deze onwetendheid en gebrek aan empathie denken enkelingen dat ze kunnen rellen, plunderen en zich respectloos kunnen gedragen..


Mijn hart huilt voor deze mensen het meest,  want dat zijn er een hoop waardoor we nu in en samenleving zitten van wantrouwen.. met een groot gebrek aan respect voor je medemens..

Heel veel liefs… Anne Etc..